Imaani Stegeman

Imaani StegemanSe Imaani Stegeman-bilde

Imaani Stegeman jobber innenfor Law & More som juridisk rådgiver. Hun støtter advokatene i å finne løsninger på juridiske spørsmål og utarbeide (søksmåls)dokumenter.

Imaani er preget av en sterk rettferdighetssans, som også er hennes drivkraft. Hun gjør derfor alt som står i hennes makt for å få det beste for klienten. Hennes analytiske evner og løsningsorienterte tilnærming kommer godt med her.

På fritiden er Imaani ofte å finne på treningsstudioet eller i dansestudioet. Hun liker også å tilbringe tid med venner og familie og er interessert i ulike språk og kulturer.

Hva kundene sier om oss

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

10
mike
Hoogeloon

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advokat

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvern
Law & More B.V.