Opphevet

Når et ekteskap annulleres, betyr det at fagforeningen blir erklært ugyldig og ugyldig. I hovedsak anses ekteskapet i utgangspunktet aldri å ha eksistert. Dette skiller seg fra en skilsmisse ved at en skilsmisse markerer slutten på en gyldig union, men ekteskapet er fortsatt anerkjent som eksistert. I motsetning til skilsmisse og død fører annullering av ekteskap til at ekteskapet ikke eksisterer i lovens øyne, noe som kan påvirke eiendelingsdeling og omsorg for barn.

Trenger du juridisk bistand eller råd angående skilsmisse? Eller har du fortsatt spørsmål om dette emnet? Våre Skilsmisse advokater hjelper deg gjerne!

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.