Hva er en oppstart?

Begrepet startup refererer til et selskap i de første stadiene av driften. Startups er grunnlagt av en eller flere gründere som ønsker å utvikle et produkt eller en tjeneste som de mener det er etterspørsel etter. Disse selskapene starter vanligvis med høye kostnader og begrensede inntekter, og det er derfor de ser etter kapital fra en rekke kilder som risikokapitalister.

Trenger du juridisk bistand eller råd angående oppstart? Eller har du fortsatt spørsmål om dette emnet? Vår Selskapsrettsadvokat hjelper deg gjerne!

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.