TRENGER DU EN FORRETNINGSADVOKAT?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag
fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Advokatene våre lytter til saken din og kommer opp
med en passende handlingsplan

Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av våre kunder
anbefaler oss og at vi i gjennomsnitt er rangert med en 9.4

/
Forretningsadvokat
/

Forretningsadvokat

Vil du etablere et selskap? Eller er du en gründer allerede? I så fall vil du utvilsomt måtte forholde deg til forretningsrett. Allerede i det øyeblikket du etablerer et selskap, må du takle spørsmålet hvilken selskapsform som er best egnet. Dessuten må alle typer avtaler utarbeides. I løpet av årene kan mye endres i selskapet også. Bedriftsformen er kanskje ikke egnet lenger. Det kan oppstå konflikter mellom aksjonærer eller mellom tilknyttede selskaper. Eller kanskje har bedriften ikke nok likvide midler lenger. Law & More er spesialist på det nederlandske forretningsrettsområdet. Fra etableringsøyeblikket til øyeblikket selskapet er avviklet, kan vi gi deg juridisk og skattemessig rådgivning.

Hurtigmeny

Lov om juridiske personer

Vi i Law & More kan hjelpe deg med å velge riktig selskapsform. Det kan skilles mellom former med juridisk personlighet og former uten juridisk personlighet. Hvis et selskap har juridisk personlighet, kan det delta i juridiske transaksjoner akkurat som fysiske personer. I så fall er selskapet i stand til å inngå avtaler, ha eiendeler og gjeld og kan holdes ansvarlig.

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

ADMINISTRERENDE PARTNER / ADVOKATER

tom.meevis@lawandmore.nl

Våre bedriftsadvokater er klare for deg

Law and More

Skreddersydd juridisk støtte

Hver virksomhet er unik. Derfor vil du motta juridisk rådgivning som er direkte relevant for din virksomhet.

Law and More

Vi kan saksøke
for deg

Skulle det komme til det, kan vi også prosedere for deg. Kontakt oss for betingelser.

Law and More

Vi er din sparringspartner

Vi setter oss ned med deg for å utarbeide en strategi.

Law and More

vurdere
avtaler

Våre bedriftsadvokater kan vurdere avtaler og gi råd om dem.

"Law & More advokater
er involvert og kan føle empati
med klientens problem”

Selskapsstyring

Når du ønsker å drive et selskap, må du velge et selskapsskjema. Hvilken juridisk form som er egnet, avhenger av ulike faktorer, for eksempel kravene til inkorporering, juridisk personlighet, solidaransvar og eventuelt omsetteligheten av aksjer. Og hva hvis en av partnerne i et generelt partnerskap (VOF) ønsker å forlate selskapet? Og hva med Flex-BV? Disse fagene er styrt av selskapsrett. Mange ting kan ordnes avtale på forhånd. Det er derfor det er lurt å involvere tjenestene til en bedriftsadvokat før du setter opp selskapet.

Samarbeid

Har du som selskap tenkt å samarbeide med andre selskaper med det formål å beholde din markedsposisjon? Eller tvert imot med planen om å komme inn i et nytt marked? Hvis du vil inngå en strategisk allianse, kan vi gi deg råd om risikoer og fordeler. Videre kan vi sammen finne ut hvilke samarbeidsformer som er aktuelle.

Hva kundene sier om oss

Alt godt tilrettelagt

Fra starten hadde vi et godt klikk med advokaten, hun hjalp oss med å gå riktig vei og fjernet mulige usikkerhetsmomenter. Hun var tydelig og en folkelig person som vi opplevde som veldig hyggelig. Hun gjorde informasjonen klar og gjennom henne visste vi nøyaktig hva vi skulle gjøre og hva vi kunne forvente. En veldig hyggelig opplevelse med Law and more, men spesielt med advokaten vi hadde kontakt med.

10
Vera
Helmond

Våre forretningsadvokater står klare til å hjelpe deg:

Office Law & More

Business lovFusjoner og oppkjøp

Har du tenkt å slå sammen selskapet ditt med et annet fordi du ønsker å stimulere vekst for eksempel? Så er det tre typer fusjoner: selskapsfusjon, aksjesammenslåing og lovlig fusjon. Hvilket som er best egnet for din bedrift, avhenger av den spesifikke situasjonen. Law & More advokater kan gi deg råd om dette emnet.

Noen ganger kan et annet selskap være interessert i ditt. Det kan tilby deg å selge virksomheten til ham. Hvis du tar sikte på å godta denne forespørselen, kan vi gi deg råd på forhånd. Vi kan også forhandle for deg.

Hvis et selskap ikke vil at aksjene deres skal selges og den som mottar nærmer seg aksjonærene, snakker vi om en fiendtlig overtakelse. Vi vet hvordan du kan beskytte selskapet ditt i slike situasjoner og kan hjelpe deg med juridisk rådgivning.

Dessuten er det viktig at du utfører en due diligence, spesielt hvis du som selskap kjøper et annet selskap. Du vil ha all informasjonen som er nødvendig for å ta et gjennomtenkt valg om en fusjon eller anskaffelse.

Bedriftsadvokatene til Law & More vil gi deg en innsiktsfull juridisk konsultasjon om selskapet ditt. Vi oversetter loven til praktiske termer, slik at du virkelig kan dra nytte av rådene våre. Kort oppsummert, Law & More kan gi deg juridisk hjelp i følgende saker:

  • etablering av et selskap
  • finansiere
  • samarbeid mellom bedrifter
  • fusjoner og oppkjøp
  • forhandling og rettssak når det gjelder konflikter mellom aksjonærer og/eller tilknyttede selskaper
  • styrets ansvar

Intet-tull mentalitet

Vi liker kreativ tenking og ser utover de juridiske aspektene ved en situasjon. Det handler om å komme til kjernen i problemet og takle det i en bestemt sak. På grunn av vår no-nonsense mentalitet og mange års erfaring, kan våre kunder stole på personlig og effektiv juridisk støtte.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.