DEL AV EN ENTREPRENEURIALFAMILIE?

BESØK RETSSTØTTE

Familiekontor Rådgivning

Blant våre kunder er nederlandske og internasjonale forretningsfamilier, som har nådd en betydelig suksess i deres respektive bransjer. Slike familier har ofte allerede opprettet og etablert, eller planlegger å gjøre det, et nederlandsk enkelt- eller flerfamiliekontor for å strukturere sine aktiviteter og investeringer på en oversiktlig og håndterbar måte.

Law & More hjelper klienter og familiekontorer med skreddersydde juridiske tjenester. Vi kombinerer vår kunnskap og erfaring som nederlandske privatklientadvokater og skatterådgivere innen områdene nederlandsk skatte- og eiendomsplanlegging, nederlandsk skattekrav, nederlandske eiendomssaker og forretningssekvens. Slik hjelp ytes gjennom samarbeid med spesialister innen investeringsforvaltning, økonomisk planlegging og regnskap som ofte allerede hjelper den aktuelle familien. Vår erfaring spenner fra saker knyttet til familiekontorstruktur, familestyring, arv og tvisteløsning i Nederland.

Vi samarbeider med fagpersoner innen beslektede fagfelt som vi deltar i vår innsats for å tilby en sammenkoblet tilnærming til en rekke juridiske og ikke-juridiske forhold, som blir møtt av nederlandske og internasjonale forretningsfamilier og deres kontorer.

Vi hjelper kunder med å etablere familiekontorer i Nederland. Vi jobber videre med internasjonalt baserte familiekontorer med sofistikerte verdensomspennende omstillingsprosjekter for familieeiendommer og virksomheter. Til slutt gjennomgår vi driften og strukturen til etablerte familiekontorer, som søker råd for å utvide og forbedre utvalget av leverte tjenester.

Maxim Hodak

Partner / Advokat

"Jeg ønsket å ha en advokat som alltid er klar for meg, selv i helgene"

Intet-tull mentalitet

Vi liker kreativ tenking og ser utover de juridiske aspektene ved en situasjon. Det handler om å komme til kjernen i problemet og takle det i en bestemt sak. På grunn av vår no-nonsense mentalitet og mange års erfaring, kan våre kunder stole på personlig og effektiv juridisk støtte.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt oss på telefon +31 (0) 40 369 06 80 eller send oss ​​en e-post:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl