TRENGER DU EN ADVOKAT FOR Family Office?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag
fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Advokatene våre lytter til saken din og kommer opp
med en passende handlingsplan

Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av våre kunder
anbefaler oss og at vi i gjennomsnitt er rangert med en 9.4

/
Familiekontor Rådgivning
/

Familiekontor Rådgivning

Blant våre kunder er nederlandske og internasjonale forretningsfamilier, som har nådd en betydelig suksess i deres respektive bransjer. Slike familier har ofte allerede opprettet og etablert, eller planlegger å gjøre det, et nederlandsk enkelt- eller flerfamiliekontor for å strukturere sine aktiviteter og investeringer på en oversiktlig og håndterbar måte.

Law & More hjelper klienter og familiekontorer med skreddersydde juridiske tjenester. Vi kombinerer vår kunnskap og erfaring som nederlandske privatklientadvokater og skatterådgivere innen områdene nederlandsk skatte- og eiendomsplanlegging, nederlandsk skattekrav, nederlandske eiendomssaker og forretningssekvens. Slik hjelp ytes gjennom samarbeid med spesialister innen investeringsforvaltning, økonomisk planlegging og regnskap som ofte allerede hjelper den aktuelle familien. Vår erfaring spenner fra saker knyttet til familiekontorstruktur, familestyring, arv og tvisteløsning i Nederland.

Vi samarbeider med fagpersoner innen beslektede fagfelt som vi deltar i vår innsats for å tilby en sammenkoblet tilnærming til en rekke juridiske og ikke-juridiske forhold, som blir møtt av nederlandske og internasjonale forretningsfamilier og deres kontorer.

Vi hjelper kunder med å etablere familiekontorer i Nederland. Vi jobber videre med internasjonalt baserte familiekontorer med sofistikerte verdensomspennende omstillingsprosjekter for familieeiendommer og virksomheter. Til slutt gjennomgår vi driften og strukturen til etablerte familiekontorer, som søker råd for å utvide og forbedre utvalget av leverte tjenester.

"Law & More advokater
er involvert og kan føle empati
med klientens problem”

Intet-tull mentalitet

Vi liker kreativ tenking og ser utover de juridiske aspektene ved en situasjon. Det handler om å komme til kjernen i problemet og takle det i en bestemt sak. På grunn av vår no-nonsense mentalitet og mange års erfaring, kan våre kunder stole på personlig og effektiv juridisk støtte.

Hva kundene sier om oss

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

10
mike
Hoogeloon

Våre Family Office-rådgivere står klare til å hjelpe deg:

kontor Law & More Bilde

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - [e-postbeskyttet]
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-postbeskyttet]

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvern
Law & More B.V.