Europeisk (EU) lov

Nederland er et medlemsland i Den europeiske union. På mange felt stammer nederlandsk lov fra europeisk lovgivning. EU-lovgivning kan også være direkte anvendelig i Nederland. Som et resultat av dette er det en stor sjanse for at foretak blir konfrontert med EU-lovgivning.

Innenfor EU er fire friheter etablert: fri bevegelse av personer, varer, tjenester og kapital. Land har ikke lov til å blande seg på et diskriminerende grunnlag. De fire frihetene er nærmere utdypet i forskjellige direktiver og forskrifter. Law & More kan gi deg råd om spørsmål oppstår med hensyn til anvendelsen av direktiver og forskrifter eller om forholdet mellom nederlandsk lov og EU-rett.

Videre er det ikke tillatt for bedrifter å begrense, forstyrre eller forfalske konkurransen i EU. Avtaler med konkurrenter og byrå- og distribusjonsavtaler bør undersøkes for å unngå brudd på EU-lovgivningen. Spesialistene på Law & More ha oppdatert kunnskap om EU-lovgivning; de kan hjelpe til med utarbeidelse av kontrakter og iverksette rettslige prosedyrer. Teamet vårt står også til tjeneste når du har å gjøre med en stor overtakelse eller fusjon der EU-lovgivning er involvert.

Intet-tull mentalitet 

Teamet av Law and More tenker aktivt på løsninger for sine klienter og vil se utover de juridiske aspektene ved en situasjon. Det handler om å komme til kjernen i et problem og takle det effektivt. På grunn av vår no-nonsense mentalitet og mange års erfaring, kan klienter stole på nær involvering og effektiv juridisk støtte.

Kontakt

Hvis det oppstår spørsmål, eller hvis du har et problem angående europeisk lov, kan du gjerne kontakte hr. Tom Meevis, advokat ved Law & More via tom.meevis@lawandmore.nl, eller mr. Maxim Hodak, advokat kl Law & More via maxim.hodak@lawandmore.nl, eller ring +31 (0) 40-3690680.

Del