TRENGER MILJØADVOKAT?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag ​​fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Våre advokater lytter til saken din og kommer med en passende handlingsplan
God og rask kommunikasjon

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av kundene våre anbefaler oss, og at vi i gjennomsnitt blir vurdert til 9.4

/ /
Miljølov
/

Miljølov

Som selskap kan du støte på miljølovgivning hvis du må forholde deg til utslipp av gasser, avhending av avfall eller forurensning av jord eller vann. Du kan også være nødt til å overholde reguleringsplaner og miljøtillatelser. Når det gjelder offentligrettslige handlinger, kan du også tenke på utslipp av ammoniakk fra husdyrhold. Regjeringen prøver å forhindre forurensning og beskytte kvaliteten på jord, luft og vann ved hjelp av miljølovgivning. Denne lovgivningen er for eksempel nedfelt i miljøforvaltningsloven, loven om generelle bestemmelser for miljørett og siden 2021 i miljølovloven. Håndhevelse av disse miljølovene skjer i den nederlandske forvaltningsretten, strafferetten og sivilretten. Inspektoratet for departementet for bolig, romlig planlegging og miljø (VROM) kontrollerer og inspiserer selskaper for å overholde disse lovene og forskriftene.

Hurtigmeny

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

ADMINISTRERENDE PARTNER / ADVOKATER

tom.meevis@lawandmore.nl

Vår kompetanse innen energirett

Solenergi

Solenergi

Vi fokuserer på energilov som fokuserer på vind og solenergi.

Både nederlandske og europeiske lover gjelder for energilovgivningen. La oss informere og gi deg råd.

Leter du etter en spesialist på handel med utslipp? Vi hjelper deg gjerne videre!

Energiprodusent

Energiprodusent

Våre bedriftsadvokater kan vurdere avtaler og gi råd om dem.

«Jeg ville ha en advokat
som alltid er klar for meg,
selv i helgene ”

Du kan ta kontakt med Law & More for mer informasjon om:

  • Regulering av bygg- og industrivirksomhet
  • Beskyttelse av natur og landskap
  • Romlig planlegging og provinspolitikk
  • Miljøtillatelser og reguleringsplaner
  • Miljøansvar

Ønsker du mer juridisk informasjon om dette emnet? Du kan kontakte oss for juridisk rådgivning og juridisk assistanse for alle miljøspørsmål og problemer. Det er også mulig å starte rettsforhandlinger for din bedrift. Våre miljøadvokater er klare til å svare på spørsmålene dine.

Hva kundene sier om oss

Veldig kundevennlig service og perfekt veiledning!

Mr. Meevis har bistått meg i en arbeidsrettssak. Dette gjorde han, sammen med sin assistent Yara, med stor profesjonalitet og integritet. I tillegg til sine egenskaper som profesjonell advokat, forble han til enhver tid likestilt, et menneske med en sjel, som ga en varm og trygg følelse. Jeg gikk inn på kontoret hans med hendene i håret, Mr. Meevis ga meg umiddelbart følelsen av at jeg kunne slippe håret mitt og han ville ta over fra det øyeblikket av, ordene hans ble til handling og løftene hans ble holdt. Det jeg liker best er den direkte kontakten, uansett dag/tid så var han der når jeg trengte han! En topper! Takk Tom!

Nora

Eindhoven

10

Utmerket

Aylin er en av de beste skilsmisseadvokatene som alltid er tilgjengelig og gir svar med detaljer. Selv om vi måtte styre prosessen vår fra forskjellige land, møtte vi ingen vanskeligheter. Hun administrerte prosessen vår veldig raskt og smidig.

Ezgi Balik

Harlem

10

Bra jobbet Aylin

Veldig profesjonell og alltid effektiv på kommunikasjon. Bra gjort!

Martin

Lelystad

10

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

mike

Hoogeloon

10

Flott resultat og hyggelig samarbeid

Jeg presenterte min sak til LAW and More og ble hjulpet raskt, vennlig og fremfor alt effektivt. Jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Sabine

Eindhoven

10

Veldig god håndtering av min sak

Jeg vil takke Aylin veldig for innsatsen. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Kunden er alltid sentral hos henne og vi har blitt veldig godt hjulpet. Kunnskapsrik og meget god kommunikasjon. Anbefaler virkelig dette kontoret!

Sahin kara

Veldhoven

10

Juridisk fornøyd med tjenestene som tilbys

Situasjonen min ble løst på en måte der jeg bare kan si at resultatet er som jeg ønsket det skulle være. Jeg ble hjulpet til min tilfredshet og måten Aylin opptrådte på kan beskrives som nøyaktig, transparent og besluttsom.

Arsalan

Mierlo

10

Alt godt tilrettelagt

Fra starten hadde vi et godt klikk med advokaten, hun hjalp oss med å gå riktig vei og fjernet mulige usikkerhetsmomenter. Hun var tydelig og en folkelig person som vi opplevde som veldig hyggelig. Hun gjorde informasjonen klar og gjennom henne visste vi nøyaktig hva vi skulle gjøre og hva vi kunne forvente. En veldig hyggelig opplevelse med Law and more, men spesielt med advokaten vi hadde kontakt med.

Vera

Helmond

10

Veldig kunnskapsrike og vennlige mennesker

Veldig god og profesjonell (juridisk) service. Kommunikasjon og samarbeid er veldig godt og raskt. Ik ben geholpen dør dhr. Tom Meevis en mw. Aylin Selamet. Kort sagt, jeg hadde god erfaring med dette kontoret.

Mehmet

Eindhoven

10

Flott

Veldig vennlige mennesker og veldig god service ... kan ikke si noe annet som er super hjulpet. Skulle det skje vil jeg definitivt komme tilbake.

Jacky

Bree

10

Våre energiadvokater er klare til å hjelpe deg:

Office Law & More

Miljøregler for din bedrift

Hvilke miljølover som gjelder for bedriften din, og om du må forholde deg til departementet for bolig, romlig planlegging og miljø, avhenger av i hvilken grad din bedrift har innvirkning på miljøet. I Nederland er tre kategorier av selskaper definert i denne sammenhengen:

Kategori A: selskaper i denne kategorien har minst innvirkning på miljøet. Selskaper i denne kategorien består særlig av kontorer, banker og barnehager og har minst en minimal innvirkning på miljøloven. Slike selskaper trenger ikke å søke om en miljøtillatelse for sine aktiviteter, og de trenger heller ikke rapportere om aktivitetsvedtak.

Kategori B: selskaper som har en betydelig innvirkning på miljøet, er plassert i kategori B. For deres forretningsvirksomhet, for eksempel trykkverk og bilvask og reparasjon, er de pålagt å rapportere aktivitetsdekret. Varslingen kan dreie seg om påføring av forurenset jord, deponering og transport av avfall eller en uvanlig hendelse. I en rekke tilfeller må også en begrenset miljøtillatelse (OBM) anvendes.

Kategori C: selskaper innen denne kategorien, for eksempel metallbearbeidingsbedrifter, har stor innvirkning på miljøet. Denne kategorien er også underlagt en informasjonsplikt basert på aktivitetsdekretet. I tillegg må disse selskapene også søke om en miljøtillatelse for sin forretningsvirksomhet. Miljørettsadvokatene til Law & More kan avgjøre under hvilken kategori selskapet ditt er oppført og til hvilke forpliktelser du må overholde. Du kan også forvente hjelp fra oss i å søke om en miljøtillatelse eller i å varsle om aktivitetsdekretet.

MiljølovgivningMiljøtillatelse

Foretak i kategori C må søke om en miljøtillatelse. Uten denne tillatelsen er det forbudt å starte, endre eller drive et etablissement. Følgende vilkår må være oppfylt før miljøtillatelsen er gitt:

  • det må være en Wm-etablering;
  • Wm-etablering må oppnevnes i loven om miljøtilatelse (generelle bestemmelser).

I henhold til miljøledelsesloven anses Wm-etablering å eksistere hvis virksomheten angår et selskap (eller hvis det er på størrelse med et selskap), aktiviteten er på ett sted og varer minst seks måneder (eller går regelmessig tilbake til samme sted) og aktiviteten er inkludert i vedlegg I til miljølovdekretet.

Miljøtillatelse begrenset miljøtest (OBM)

Et selskap må søke om en OBM for to typer aktiviteter:

  • aktiviteter som den kompetente myndighet må vurdere om aktiviteten er egnet for den lokale situasjonen;
  • aktiviteter som en miljøkonsekvensvurdering er obligatorisk for. En slik vurdering fokuserer spesielt på mulige uheldige effekter på miljøet.

Aktivitetene kan være å etablere et selskap, men også gjøre endringer. Det er også mulig at to OBM-er kreves for ett selskap. Når du søker om en OBM for en viss aktivitet, vil den kompetente myndigheten, vanligvis kommunen, sjekke den aktuelle aktiviteten før du kan starte aktiviteten. Dette vil resultere i en autorisasjon eller avslag.

Lov om miljøplanlegging

Denne loven er allerede vedtatt av parlamentet og forventes å tre i kraft i 2021. Hovedbidraget til miljøloven er sammenstillingen av forskjellige eksisterende lover for å gjøre lovgivningen om miljølovgivning mer oversiktlig og brukervennlig. Advokatene til Law & More kan gi deg råd om overgangsloven og mulige endringer som kan gjelde for ditt selskap.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.