Vil du søke om skilsmisse? Da trenger du en advokat for rettslig oppgjør av skilsmissen din. Law & More er klar til å hjelpe deg. Så snart du og partneren din skilles, oppstår viktige spørsmål.

Søker du om en avdeling?
BLI I KONTAKT MED LAW & MORE

Søker om skilsmisse

Vil du søke om skilsmisse? Da trenger du en advokat for rettslig oppgjør av skilsmissen din. Law & More er klar til å hjelpe deg.

Hurtigmeny

Så snart du og partneren din skilles, oppstår viktige spørsmål.

• Hvilke saker er involvert i en skilsmisse?
• Hvem vil fortsette å bo hjemme og hvem forlater huset eller blir huset solgt?
• Hvordan arrangeres omsorgen for barnet ditt?
• Hva er enighet om betaling av underholdsbidrag for barn og partner?
• Og hvilke avtaler gjør du om fordelingen av eiendelene dine?

Trenger du juridisk hjelp med oppgjøret av skilsmissen din, utarbeidelsen av en skilsmisseavtale og en foreldreplan? Law & More vil hjelpe deg med å fullføre skilsmissen din. Våre advokater har spesialkunnskap innen familierett. Vi vil hjelpe deg hvis du ønsker å søke om skilsmisse, eller hvis du og partneren din ønsker å arrangere skilsmissen etter gjensidig avtale.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

 Ring +31 (0) 40 369 06 80

Trenger du en skilsmisseadvokat?

Barnebidrag

Barnebidrag

En skilsmisse har stor innvirkning på barn. Derfor legger vi stor verdi til interessene til barna dine

Be om skilsmisse

Skilsmisse advokat

En skilsmisse er vanskelig periode. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen

Partner underholdsbidrag

Partner underholdsbidrag

Skal du betale eller motta underholdsbidrag? Og hvor mye? Vi guider og hjelper deg med dette

Bor separat

Bor separat

Vil du bo atskilt? Vi hjelper deg

"Law & More advokater

er involvert og

kan empati med

klientens problem"

Skilsmisse i gjensidig konsultasjon

Hvis du og partneren din er i stand til å konsultere hverandre og oppnå avtaler sammen, vil vi hjelpe deg og partneren din i å gjøre klare avtaler under møter på vårt kontor. Etter at det er inngått avtaler om skilsmissen, sørger vi for at disse er nøyaktig nedtegnet i en skilsmisseavtale og en mulig foreldreplan. Når skilsmisseavtalen er utarbeidet og signert av deg og partneren din, kan skilsmissesaksbehandlingen ofte fullføres raskt.

Ensidig skilsmisse

Dessverre er spenningen mellom eks-partnere noen ganger for høy, slik at det ikke lenger er realistisk å holde gjensidige konsultasjoner og oppnå fellesavtaler. Da kan du komme til oss for profesjonell hjelp fra en skilsmisseadvokat som vil forhandle alle juridiske aspekter for deg. Vi tar sikte på å oppnå et best mulig resultat for deg. Ved å gjøre dette vurderer vi nøye hvert juridisk aspekt. Skilsmissepakten og foreldreplanen danner grunnlaget for din fremtid og ditt barns / barnas fremtid. Derfor er det veldig viktig å tenke på innholdet i disse dokumentene sammen med a Law & More advokat. På denne måten kan du være sikker på at alle avtaler blir lagt ned på papir på en lovlig korrekt måte.

Skilsmisse avtale

En skilsmisseavtale, hva betyr det? En skilsmisseavtale er en skriftlig avtale mellom deg og partneren din. Pakt inneholder alle avtalene om blant annet partnerskapsplikt, fordelingen av husholdningseffekter, ekteskapets hjem, pensjonen og fordelingen av sparing. .

Foreldreplan

Har du mindreårige barn? I så fall er det obligatorisk å utarbeide en foreldreplan. Skilsmissepakten og foreldreplanen er begge deler av begjæringen om å søke om skilsmisse. I en foreldreplan blir det inngått avtaler om barnas livssituasjon, fordeling av helligdager, avtaler med hensyn til oppvekst og besøksopplegg. Vi hjelper deg med å lage og registrere avtalene. Vi foretar også en beregning av underholdsbidrag for barn.

Søker om skilsmisse

Følgende komponenter er obligatoriske:
• en inndeling av alle omsorgs- og oppvekstoppgaver;
• avtaler om måten du informerer hverandre om barna på;
• beløpet og perioden for underholdsbidrag som du eller partneren din vil betale for oppdragelsen av barna;
• avtaler om hvem som betaler spesielle kostnader, for eksempel campinghelger på sportsklubben.

I tillegg til de obligatoriske komponentene, er det lurt å gjøre avtaler om fag som du og partneren din synes er viktig. Du kan tenke på følgende avtaler:

• avtaler om skolevalg, medisinsk behandling og sparekontoer;
• regler, for eksempel om leggetider og straff;
• kontakt med familie, som besteforeldre, bestemødre, onkler og tanter.

Skilsmisse med barn

Å søke om skilsmisse har ikke bare stor innvirkning på livene til deg og partneren din, men også barnets (barnets) livs. En skilsmisse vil føre til at partneren din blir din eks-partner. Dette betyr imidlertid ikke at eks-partneren din også vil bli eks-foreldre. Å jobbe med eks-partneren din under og etter en skilsmisse krever mye innsats. Likevel er samarbeidende foreldre veldig viktige for barnas trivsel. Ingen kontakt eller forverret kontakt med en av foreldrene kan ha alvorlige negative konsekvenser for et barn. Enten du har små eller eldre barn, er det viktig at deres interesser tas med i skilsmisseprosessen..

For å sikre at barna dine lider så lite som mulig av skilsmissen, er det viktig å gjøre klare avtaler. Vi gir deg juridisk rådgivning og forhandler på dine vegne.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send oss ​​en e-post:

MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - [e-postbeskyttet]
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-postbeskyttet]

Law & More B.V.