Søker du om en avdeling?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag
fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Advokatene våre lytter til saken din og kommer opp
med en passende handlingsplan

Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av våre kunder
anbefaler oss og at vi i gjennomsnitt er rangert med en 9.4

/ /
Søker om skilsmisse
/

Søker om skilsmisse

Vil du søke om skilsmisse? Da trenger du en advokat for rettslig oppgjør av skilsmissen din. Law & More er klar til å hjelpe deg.

Hurtigmeny

Så snart du og partneren din skilles, oppstår viktige spørsmål.

 • Hvilke saker er involvert i en skilsmisse?
 • Hvem skal fortsette å bo hjemme og hvem skal forlate huset eller skal huset selges?
 • Hvordan er omsorgen for barnet/barna tilrettelagt?
 • Hva avtales om utbetaling av barne- og partnerbidrag?
 • Og hvilke avtaler gjør du om fordeling av eiendelene dine?

Trenger du juridisk hjelp med oppgjøret av skilsmissen din, utarbeidelsen av en skilsmisseavtale og en foreldreplan? Law & More vil hjelpe deg med å fullføre skilsmissen din. Våre advokater har spesialkunnskap innen familierett. Vi vil hjelpe deg hvis du ønsker å søke om skilsmisse, eller hvis du og partneren din ønsker å arrangere skilsmissen etter gjensidig avtale.

Trenger du en skilsmisseadvokat?

Hver virksomhet er unik. Derfor vil du motta juridisk rådgivning som er direkte relevant for din virksomhet.

En skilsmisse er en vanskelig periode. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen.

Vi setter oss ned med deg for å utarbeide en strategi.

Bor separat

Bor separat

Våre bedriftsadvokater kan vurdere avtaler og gi råd om dem.

"Law & More advokater
er involvert og kan føle empati
med klientens problem”

Skilsmisse i gjensidig konsultasjon

Hvis du og partneren din er i stand til å konsultere hverandre og oppnå avtaler sammen, vil vi hjelpe deg og partneren din i å gjøre klare avtaler under møter på vårt kontor. Etter at det er inngått avtaler om skilsmissen, sørger vi for at disse er nøyaktig nedtegnet i en skilsmisseavtale og en mulig foreldreplan. Når skilsmisseavtalen er utarbeidet og signert av deg og partneren din, kan skilsmissesaksbehandlingen ofte fullføres raskt.

Ensidig skilsmisse

Dessverre er spenningen mellom eks-partnere noen ganger for høy, slik at det ikke lenger er realistisk å holde gjensidige konsultasjoner og oppnå fellesavtaler. Da kan du komme til oss for profesjonell hjelp fra en skilsmisseadvokat som vil forhandle alle juridiske aspekter for deg. Vi tar sikte på å oppnå et best mulig resultat for deg. Ved å gjøre dette vurderer vi nøye hvert juridisk aspekt. Skilsmissepakten og foreldreplanen danner grunnlaget for din fremtid og ditt barns / barnas fremtid. Derfor er det veldig viktig å tenke på innholdet i disse dokumentene sammen med a Law & More advokat. På denne måten kan du være sikker på at alle avtaler blir lagt ned på papir på en lovlig korrekt måte.

Hva kundene sier om oss

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

10
mike
Hoogeloon

Våre skilsmisseadvokater står klare til å hjelpe deg:

kontor Law & More

Skilsmisse avtale

En skilsmisseavtale, hva betyr det? En skilsmisseavtale er en skriftlig avtale mellom deg og partneren din. Pakten inneholder alle avtaler om blant annet partnerunderholdsbidrag, fordeling av husholdningseffekter, ekteskapshjemmet, pensjonen og fordelingen av sparing. .

Foreldreplan

Har du mindreårige barn? I så fall er det obligatorisk å utarbeide en foreldreplan. Skilsmissepakten og foreldreplanen er begge deler av begjæringen om å søke om skilsmisse. I en foreldreplan blir det inngått avtaler om barnas livssituasjon, fordeling av helligdager, avtaler med hensyn til oppvekst og besøksopplegg. Vi hjelper deg med å lage og registrere avtalene. Vi foretar også en beregning av underholdsbidrag for barn.

Søker om skilsmisseFølgende komponenter er obligatoriske:

 • en deling av alle omsorgs- og oppvekstoppgaver;
 • avtaler om måten dere informerer hverandre om barna på;
 • beløpet og perioden for underholdsbidraget som du eller din partner skal betale for oppdragelsen av barna;
 • avtaler om hvem som betaler særkostnader, som campinghelger i idrettslaget.

I tillegg til de obligatoriske komponentene, er det lurt å gjøre avtaler om fag som du og partneren din synes er viktig. Du kan tenke på følgende avtaler:

 • avtaler om skolevalg, medisinsk behandling og sparekontoer;
 • regler, for eksempel om leggetider og straff;
 • kontakt med familie, som besteforeldre, bestemødre, onkler og tanter.

Skilsmisse med barn

Å søke om skilsmisse har ikke bare stor innvirkning på livene til deg og partneren din, men også barnets (barnets) livs. En skilsmisse vil føre til at partneren din blir din eks-partner. Dette betyr imidlertid ikke at eks-partneren din også vil bli eks-foreldre. Å jobbe med eks-partneren din under og etter en skilsmisse krever mye innsats. Likevel er samarbeidende foreldre veldig viktige for trivsel for barn. Ingen kontakt eller forverret kontakt med en av foreldrene kan ha alvorlige negative konsekvenser for et barn. Enten du har små eller eldre barn, er det viktig at interessene deres tas i betraktning i skilsmisseprosessen.

For å sikre at barna dine lider så lite som mulig av skilsmissen, er det viktig å gjøre klare avtaler. Vi gir deg juridisk rådgivning og forhandler på dine vegne.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - [e-postbeskyttet]
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-postbeskyttet]

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvern
Law & More B.V.