SPØRSMÅL OM DIN JURIDISKE STILLING? SKAN SAKEN NÅ!

Sakssøk

Er du en privatperson? Trenger du juridisk rådgivning og vil du få en klar innsikt i din juridiske stilling? Da er du på rett sted. Law & More tilbyr muligheten for juridisk rådgivning ved hjelp av en Case Scan. Dette er en undersøkelse av bakgrunnen for spørsmålet du har sendt oss. Det tydeliggjør hva som allerede er arrangert eller hva som fremdeles må, hvor interessante steder ligger og hvilke løsninger som er mulige. Hver oppgave står på sin egen side og får en passende tilnærming. Det er veldig gunstig for deg å få din juridiske stilling undersøkt av en ekspert.

Hvordan virker det?

Du sender inn en forespørsel om en sakskanning ved å bruke et elektronisk søknadsskjema. Etter at vi har mottatt forespørselen, kontakter vi deg per telefon. Etter gjensidig avtale og signering av oppdragsavtalen, vil vi starte med Case Scan. Basert på relevante fakta og juridiske kilder, vil den juridiske situasjonen og risikoen bli analysert på riktig måte. Etter analysen formulerer vi et skriftlig råd, der våre betraktninger gir innsikt i hvordan rådene ble dannet. Dette diskuterer mulighetene og vurderer suksessraten. Utfallet av Case Scan resulterer i en rapport på 2 til 4 sider. Dette rådet er skrevet på forståelig språk, praktisk gjennomførbar og direkte anvendelig. Basert på Case Scan kan du bestemme hvilke handlinger du vil ta, og hvilke risikoer du vil eliminere eller begrense så mye som mulig.

Law & More er ikke forpliktet til å inngi en forespørsel om en sakskanning. I noen situasjoner kan vi avvise å utføre en Case Scan, for eksempel hvis den faller utenfor omfanget av tjenestene våre.

Kontakt oss direkte via knappen.

Vi ringer deg tilbake så snart som mulig.

Trinn-for-trinn-plan: skanningen din innen en uke

Akseptoppgave

Etter inventaret vil vi kontakte deg på telefon. Vi begynner å jobbe med skanningen ved hjelp av en avtale. Law & More er ikke forpliktet til å innvilge enhver forespørsel om en sakskanning

Analyser

Situasjonen vil bli kartlagt basert på relevante fakta og juridiske kilder, og du vil motta en rådgivende rapport
Rådgivende rapport

Din juridiske stilling er utarbeidet med klare argumenter ved hjelp av en rådgivende rapport. Dette rådet er praktisk og umiddelbart anvendelig
Oppfølgingstiltak

Basert på skanningen kan du bestemme hvilke handlinger du vil utføre. Vi kan også veilede deg i oppfølgingsprosessen

"Kontakten med Law & More var veldig positiv og veldig profesjonell fra starten "

Pris

Case Scan har en fast sats, et klart forslag og en ordrebekreftelse. Du vet nøyaktig prisen på aktivitetene som Law & More opptrer for deg. Avgiften for Case Scan er € 750 per time eksklusiv 21% moms.

Vær oppmerksom på! Law & More ikke er medlem av Council of Legal Aid, dette betyr at du ikke har muligheten til å motta subsidiert juridisk hjelp.

For en mer kompleks eller omfattende skanning gjelder et tilleggsgebyr. Selvfølgelig vil prisen avtales med deg på forhånd.

Neste steg

Vi hjelper deg gjerne med å anvende rådene og hjelper deg med å ta de nødvendige tiltakene. Selvfølgelig er du ikke forpliktet til å ta et ytterligere skritt som et resultat av saksskanningen. Mulige oppfølgingsaktiviteter som følge av Case Scan vil - hvis du ønsker det - bli lagt ned i en sekvensiell oppgave.

Endelig

Vær oppmerksom på at Case Scan bare er veiledende, det kan ikke kreves rettigheter. Våre generelle vilkår og betingelser gjelder våre tjenester.

Hvis du er en gründer og har et juridisk spørsmål, hjelper vi deg gjerne i en annen form for service. Har du noen spørsmål? Ta kontakt med advokatene til Law & More.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send oss ​​en e-post:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl