Karrieremuligheter

Law & More

Law & More er et dynamisk, tverrfaglig advokatfirma, lokalisert i Science Park i Eindhoven; også kalt Silicon Valley of the Netherlands. Vi kombinerer kunnskapen om et stort bedrifts- og skattekontor med den personlige oppmerksomheten og den skreddersydde tjenesten som passer til et butikkontor. Advokatfirmaet vårt er virkelig internasjonalt når det gjelder omfanget og arten av våre tjenester og jobber for en rekke sofistikerte nederlandske og internasjonale kunder, fra selskaper og institusjoner til enkeltpersoner. For å gi våre kunder en best mulig service har vi et dedikert team av flerspråklige advokater og jurister, som mestrer det russiske språket, blant annet. Teamet har en hyggelig og uformell atmosfære.

Vi har for tiden plass til en studentpraktikant. Som studentpraktikant deltar du i vår daglige praksis og får utmerket støtte. På slutten av praksisplassen din vil du motta en praksisplassvurdering fra oss og du vil gå et skritt videre med å svare på spørsmålet om advokatyrket er noe for deg. Praktikantens varighet bestemmes i samråd.

Profil

Vi forventer følgende fra studentene / studentene våre:

  • Utmerket skriveferdigheter
  • Utmerket beherskelse av både det nederlandske og det engelske språket
  • Du holder på med juridisk utdanning på HBO- eller WO-nivå
  • Du har påviselig interesse for selskapsrett, kontraktsrett, familierett eller utlendingsrett
  • Du har en ikke-tull holdning og er talentfull og ambisiøs
  • Du er tilgjengelig i 3-6 måneder

Respons

Vil du svare på denne ledige stillingen? Send CV, motivasjonsbrev og liste over merker til [e-postbeskyttet] Du kan adressere brevet ditt til Mr. TGLM Meevis.

Law & More er alltid interessert i å bli kjent med talentfulle og ambisiøse fagpersoner med god utdanning og profesjonell bakgrunn.

Law & More B.V.