Planlegger du å selge selskapet ditt?

Amsterdam Lagmannsrett

Da er det lurt å be om ordentlig råd om pliktene i forhold til bedriftsutvalget i din bedrift. Ved å gjøre det kan du unngå en potensiell hindring for salgsprosessen. I en nylig avgjørelse av Amsterdam Lagmannsretten avgjorde Foretaksavdelingen at den selgende juridiske enheten og dens aksjonærer brøt sin aktsomhetsplikt overfor bedriftsutvalget i det solgte selskapet.

Den selgende juridiske enheten og dens aksjonærer ga ikke rettidig og tilstrekkelig informasjon til bedriftsutvalget, de unnlot å involvere bedriftsutvalget i å søke råd for utstedelse av ekspertoppdrag, og de rådførte seg ikke med bedriftsutvalget i tide og forut. til forespørselen om råd. Derfor ble beslutningen om å selge selskapet ikke tatt med rimelighet. Vedtaket og konsekvensene av vedtaket må oppheves. Dette er en uønsket og unødvendig situasjon som kunne vært forhindret.

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.