Bekjemp skilsmisser

Bekjemp skilsmisser

En kamp skilsmisse er en ubehagelig hendelse som involverer mange følelser. I denne perioden er det viktig at en rekke ting er ordnet ordentlig, og det er derfor viktig å ringe inn riktig hjelp.

Dessverre skjer det ofte i praksis at fremtidige tidligere partnere ikke klarer å komme til avtaler sammen. Partene kan noen ganger til og med være diametralt imot hverandre på visse emner. I slike tilfeller vil ikke megling kunne tilby en løsning. Hvis partnere allerede vet på forhånd at de ikke vil være i stand til å komme til enighet sammen, er det lurt å umiddelbart tilkalle en familieadvokat. Rett hjelp og støtte vil spare deg for mye tid, penger og skuffelse. Din egen advokat vil være fullstendig forpliktet til dine interesser. Din fremtidige tidligere partner vil sannsynligvis ha sin egen advokat. Advokatene vil da starte forhandlinger. På denne måten vil advokatene prøve å oppnå det beste for sine klienter. Under forhandlingene mellom advokatene vil begge partnere i sin tur måtte gi og ta noe. På denne måten løses de avvikende posisjonene i de fleste tilfeller og fastsettes i en skilsmisseavtale. Noen ganger klarer ikke partnerne å komme til enighet fordi de ikke er villige til å inngå kompromisser. I et slikt tilfelle kan det oppstå en irriterende skilsmisse mellom partene.

Bekjemp skilsmisser

Problemer i tilfelle en skilsmisse

En skilsmisse er aldri gøy, men i tilfelle en skilsmisse som kjemper, går det mye lenger. Ofte kastes gjørme frem og tilbake i en skilsmisse. Partene prøver noen ganger å gjøre alt de kan for å komme i veien for hverandre. Dette innebærer ofte banne på hverandre og gjensidig beskyldning. Skilsmisser av denne typen kan ofte ta unødvendig lang tid. Noen ganger tar skilsmisse til og med år! I tillegg til følelsene medfører disse skilsmisse også kostnader. En skilsmisse er både fysisk og psykisk utmattende for partene. Når barn også er involvert, oppleves en skilsmisse som enda mer irriterende. Barna er ofte ofre for en skilsmisse. Derfor er det viktig å gjøre alt for å forhindre en skilsmisse.

Bekjemp skilsmisse med barn

I mange kampskilsmisser brukes barna som et verktøy i kampen mellom foreldrene. Ofte er det til og med en trussel om ikke å vise barna til den andre forelderen. Det er i barnas interesse om begge foreldrene prøver å forhindre en skilsmisse. Barna kan lide store skader som følge av en skilsmisse og noen ganger til og med havne i en lojalitetskonflikt. Mamma forteller dem hva pappa gjør galt, og pappa forteller det motsatte. Studier viser at barn av foreldre som er involvert i en kamp skilsmisse opplever flere problemer enn barn av skilte foreldre. Det er økt risiko for emosjonelle problemer og depresjon. Ytelsen på skolen kan forverres, og det er mer sannsynlig at barnet har problemer med å inngå et forhold senere. Også nettverket av fester som lærere, familiemedlemmer, venner og byråer blir ofte involvert i en skilsmisse. En slags skilsmisse har derfor en psykologisk effekt på barna. De er tross alt mellom begge foreldrene. Familierettadvokatene til Law & More råder deg derfor til å gjøre alt i din makt for å forhindre en skilsmisse. Vi forstår imidlertid at det i noen tilfeller er uunngåelig å bekjempe skilsmisse. I slike tilfeller kan du kontakte familierettadvokatene til Law & More.

Rådgivning i tilfelle kamp skilsmisse

I tilfelle en slags skilsmisse er riktig veiledning veldig viktig. Derfor er rådet at du ansetter en god advokat som kan ivareta interessene dine på riktig måte. Det er viktig at advokaten din ser etter en løsning og gjør alt for å fullføre kampen skilsmisse så snart som mulig, slik at du kan fortsette med livet ditt.

Er du involvert i en (kamp) skilsmisse? Ikke nøl med å kontakte familieadvokatene til Law & More. Vi er klare til å støtte og veilede deg i denne irriterende perioden.

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.