Alle må holde Nederland digitalt trygt

Alle trenger å holde Nederland digitalt trygt, sier Cybersecuritybeeld Nederland 2017.

Det er veldig vanskelig å forestille seg livet vårt uten Internett. Det gjør livet vårt enkelt, men på den annen side bærer det mye risiko. Teknologiene utvikler seg raskt og nettkriminalitetsraten øker.

Cybersikkerhetsbilde

Dijkhoff (visestatssekretær i Nederland) bemerker i Cybersecuritybeeld Nederland 2017 at den nederlandske digitale spenningen ikke er oppdatert. I følge Dijkhoff er alle - regjering, næringsliv og innbyggere - pålagt å holde Nederland digitalt trygt. Offentlig-privat samarbeid, investeringer i kunnskap og forskning, opprettelse av et spesielt fond - dette er de viktigste fokusområdene når vi snakker om cybersecurity.

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvern
Law & More B.V.