1. juli 2017 endres arbeidsretten i Nederland ...

1. juli 2017, i Nederland, endrer arbeidsretten. Og med det betingelsene for helse, sikkerhet og forebygging.

Arbeidsforhold er en viktig faktor i arbeidsforholdet. Arbeidsgivere og ansatte kan derfor dra nytte av klare avtaler. For øyeblikket er det et stort mangfold av kontrakter mellom helse- og sikkerhetstjenestene, bedriftsleger og arbeidsgivere, noe som kan føre til utilstrekkelig pleie. For å bekjempe denne situasjonen innfører regjeringen grunnleggende kontrakt.

Stappenplan Arbozorg

Regjeringen vil også lansere «Stappenplan Arbozorg». Denne planen skal resultere i en anstendig gjennomføring av helse- og sikkerhetsordningen i selskapet. Ikke bare arbeidsgiveren, men også ansettelsesadvokaten eller personalrepresentasjonen og ekstern helse- og sikkerhetstjeneste vil ha en rolle i denne planen.

Lurer du på hvilke konsekvenser den nye lovgivningen vil ha for organisasjonen din? 13. juni 2017 presenterte Sosial- og sysselsdepartementet den digitale verktøykassen «Endringene i arbeidsretten», hvor du kan finne faktaark, dokumenter og animasjoner om lovendringene.

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.