BEHOV AV EN SELSKAPSLOVER?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag ​​fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Våre advokater lytter til saken din og kommer med en passende handlingsplan
God og rask kommunikasjon

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av kundene våre anbefaler oss, og at vi i gjennomsnitt blir vurdert til 9.4

Selskapsrett

Som gründer har du mye å gjøre. Dette starter allerede med etableringen av din bedrift: hvordan vil du strukturere din bedrift, og hvilken juridisk form er egnet? Det må vurderes å dele eierskap, ansvar og beslutningstaking. Riktige kontrakter må også inngås. Har du allerede et etablert selskap? I så fall må du utvilsomt forholde deg til selskapsrett. Tross alt spiller juridiske aspekter alltid en viktig rolle i selskapet. Mye kan endre seg i din bedrift gjennom årene. For eksempel kan omstendigheter for eller i din bedrift kreve en annen juridisk form for din bedrift. I tillegg kan det hende du må håndtere tvister mellom aksjonærer eller partnere i selskapet ditt. I tillegg skjer fusjoner eller oppkjøp med andre selskaper regelmessig. Hvilken juridisk form velger du, og hvordan løser du best tvister på juridisk nivå? Skal for eksempel kontrakter avsluttes eller nye kontrakter inngås?

Hurtigmeny

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

ADVOKAT

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

Våre bedriftsadvokater er klare for deg

Law and More

Hvert selskap er unikt. Derfor vil du få juridisk rådgivning som er direkte relevant for din bedrift.

Law and More

Merknad om standard

Skulle det komme til det, kan vi også prosedere for deg. Kontakt oss for betingelser.

Law and More

Tilstrekkelig dilligens

Vi setter oss ned med deg for å utarbeide en strategi.

Law and More

Aksjonæravtale

Vil du lage egne regler for dine aksjonærer i tillegg til vedtektene dine? Spør oss om juridisk bistand.

"Law & More advokater
er involvert og kan føle empati
med klientens problem”

Med alle spørsmålene dine innen selskapsrett har du kommet til rett sted med en bedriftsadvokat fra Law & More. På Law & More Vi forstår at du som entreprenør vil være involvert i entreprenørskap og utvikle ideer og ikke med juridiske spørsmål. En bedriftsadvokat fra Law & More kan ta seg av de juridiske forholdene i din bedrift, slik at du kan fokusere på det du liker å gjøre: å drive din egen virksomhet. Law & MoreAdvokater er eksperter innen selskapsrett og kan gi deg juridisk råd fra stiftelsesøyeblikket til likvidasjonen av din bedrift. Vi oversetter loven til praktiske termer, slik at du virkelig kan dra nytte av rådene våre. Om nødvendig vil våre advokater også gjerne hjelpe deg og din bedrift i enhver saksbehandling. Kort oppsummert, Law & More kan hjelpe deg lovlig med følgende saker:

 • etablering av et selskap;
 • finansiering;
 • samarbeid mellom bedrifter;
 • fusjoner og oppkjøp;
 • forhandle og prosedere i tvister mellom aksjonærer og/eller partnere.

Er du involvert i selskapsrett? Vær så snill kontakt Law & More, våre advokater hjelper deg gjerne!

Hva kundene sier om oss

Våre bedriftsadvokater står klare til å hjelpe deg:

Office Law & More

Trinn-for-trinn plan for selskapsadvokat

De selskapsrettslige advokatene på Law & More bruk følgende metode:

Nysgjerrig på hva Law & More kan gjøre for deg og din bedrift? Vær så snill og kontakt Law & More. Du kan bli kjent med og sende inn spørsmålet ditt til advokatene våre via telefon eller e-post. Hvis ønskelig, vil de planlegge en avtale for deg på Law & More kontor.

Under avtalen på kontoret vil vi bli bedre kjent med deg, vi vil diskutere bakgrunnen for spørsmålet ditt og hva de mulige løsningene er i det juridiske spørsmålet for din bedrift. Advokatene til Law & More angi også hva de kan gjøre for deg konkret og hva dine mulige neste trinn kan være.

Når du instruerer Law & More For å representere dine interesser, vil våre advokater lage en kontrakt for tjenester. Denne avtalen beskriver ordningene de tidligere har diskutert med deg. Oppgaven din blir vanligvis utført av advokaten du har hatt kontakt med.

Måten saken din behandles på, avhenger av det juridiske spørsmålet ditt, som for eksempel kan dreie seg om rådgivning, vurdering av kontrakt eller rettssaker. På Law & More, vi forstår at hver klient og hans eller hennes virksomhet er forskjellig. Derfor bruker vi en personlig tilnærming. Våre advokater streber alltid etter å løse ethvert juridisk spørsmål raskt.

Starte en bedrift

Hvis du vil starte din egen virksomhet, må du velge en juridisk form for din bedrift. Du kan velge en juridisk form med eller uten juridisk personlighet. Dette valget avgjør den juridiske strukturen i din bedrift.

Selskapsrettsadvokat hjelper til med å fastslå juridisk form

Hvis du velger en juridisk form med juridisk personlighet, kan din bedrift delta uavhengig i juridiske transaksjoner, akkurat som en fysisk person kan. Firmaet ditt kan da inngå avtaler som sådan, ha eiendeler og gjeld og bli holdt ansvarlig.

Eksempler på juridiske enheter med juridisk personlighet er:

 • det private aksjeselskapet (BV)
 • allmennaksjeselskapet (NV)
 • Stiftelsen
 • unionen
 • kooperativet

BV og NV brukes ofte for et selskap med kommersielt formål. Hvis din bedrift har et mer idealistisk mål, kan det være et alternativ å sette opp et fundament og knytte et selskap til det. På en BV eller en NV er det nødvendig å tiltrekke seg aksjonærer. Det er imidlertid også mulig at du selv blir (eneste) aksjonær i selskapet. Du kan også lese mer om de nevnte juridiske skjemaene i bloggen vår 'Hvilken juridisk form velger jeg for mitt selskap?'.

Når det er et forhold til aksjonærene, er det av stor betydning at dette forholdet blir korrekt registrert. Det er lurt å ha en aksjonæravtale utarbeidet for dette. Law & MoreSelskapets advokater kan hjelpe deg med å utarbeide eller vurdere en aksjonæravtale.

Selskapsadvokat bistår med å registrere et selskap

Imidlertid er det også mulig å velge en juridisk form uten juridisk personlighet, for eksempel et generelt partnerskap eller et partnerskap. Med disse juridiske formene er det viktig at det inngås gode avtaler mellom partnerne eller partnerne, som for eksempel er fastsatt i en partnerskapsavtale. Valget av juridisk form har en direkte innflytelse på saker som finansiering og ansvar. Hvis du velger en juridisk form uten juridisk personlighet, kan ikke din bedrift delta i juridiske transaksjoner uavhengig, og du er for eksempel ansvarlig for dine private eiendeler for gjelden som selskapet pådrar seg.

Eksempler på juridiske former uten juridisk personlighet er:

 • enkeltpersonforetaket
 • det generelle partnerskapet (VOF)
 • kommandittselskapet (CV)
 • partnerskapet

Du kan lese nøyaktig hva disse juridiske enhetene innebærer og hvilke fordeler og ulemper det er i bloggen vår 'Hvilken juridisk form velger jeg for mitt selskap?'.

Law & Morebedriftsadvokater kan hjelpe deg med å velge riktig juridisk form. Law & More's bedriftsadvokater vil sammen med deg finne ut hvilken juridisk form som er best egnet for din bedrift. Når den ønskede juridiske strukturen er tydelig kartlagt, må selskapet etableres og registreres hos Handelskammeret. Law & More koordinerer denne prosessen for deg.

Kontraktsrett innenfor selskapsrett

Når selskapet er etablert og opprettet, kan du begynne å utføre forretningsaktivitetene dine. Du vil imidlertid legge merke til at juridiske aspekter også spiller en stor rolle her. For eksempel, før du inngår relasjoner med kunder, kan du bli pålagt å oppgi konfidensiell informasjon. I så fall er det lurt å utarbeide en taushetspliktavtale. Det er da viktig å registrere alle avtaler med kunder eller leverandører i en avtale. Utarbeidelse av generelle vilkår og betingelser kan bidra til dette. De selskapsrettslige advokatene på Law & More kan utarbeide og vurdere kontrakter og generelle vilkår for deg, slik at du ikke står overfor noen overraskelser.

Selv om alt på det juridiske feltet er ordnet ordentlig i din bedrift, er det dessverre fortsatt muligheten for at motparten ikke ønsker å samarbeide eller ikke overholder avtalene. For ikke å skade forholdet til kunder eller leverandører, anbefales det først å komme til en minnelig løsning. EN Law & More advokater kan hjelpe deg i denne prosessen. Men hvis det ikke er mulig å løse en tvist, kan det være nødvendig å iverksette rettslige skritt. Law & More har lang erfaring med å gjennomføre rettssaker innen selskapsrett og gjør alt den kan for å oppnå et optimalt resultat for deg.

På kontraktsområdet i forbindelse med selskapsrett kan du kontakte Law & More med spørsmål om:

 • utarbeide og vurdere kontrakter;
 • avslutte kontrakter;
 • utforming av et skriftlig varsel om mislighold ved manglende overholdelse av en kontrakt;
 • løse tvister som oppstår ved inngåelse av en kontrakt;
 • forhandle innholdet i kontrakter.

Fusjoner og oppkjøp

fusjon

Planlegger du å slå virksomheten din sammen med et annet selskap, for eksempel fordi du ønsker å vokse din bedrift? Så er det tre måter selskaper kan slå seg sammen:

 • selskapssammenslåingen
 • aksjesammenslåingen
 • den juridiske fusjonen

Hvilken fusjon som er best egnet for din bedrift, avhenger av din spesifikke situasjon. En selskapsrettsadvokat eller en selskapsrettsadvokat fra Law & More kan gi deg råd om dette.

Overtakelse

Det er selvfølgelig også mulig at et annet selskap er interessert i din bedrift, og at du blir tilbudt å selge firmaet ditt til et annet selskap. Er du positiv til overtakelsen og vurderer du en virksomhetsoverføring? Vi kan støtte deg i forhandlinger og gi råd på forhånd. Hvis ikke kan det være en fiendtlig overtakelse. Vi snakker om en fiendtlig overtakelse hvis et selskap ikke samarbeider om salg av sine aksjer og et annet selskap, dvs. overtakeren, henvender seg til aksjonærene selv. Vi vet hvordan din bedrift kan beskyttes mot dette, og kan derfor også gi deg juridisk bistand i denne saken.

Due diligence

I tillegg Law & More kan hjelpe deg hvis du har tenkt å overta et selskap. Når du kjøper et annet selskap som selskap, er det viktig at du utfører due diligence. Du vil ha all informasjonen du trenger for å ta en velinformert beslutning om en fusjon eller oppkjøp. Vil du vite mer om dette? Law & Morebedriftens advokater står til tjeneste.

Samarbeid med et annet selskap

Har du som selskap tenkt å samarbeide med andre selskaper for å opprettholde din posisjon i markedet? Eller planlegger du å gå inn på et nytt marked? Hvis du vil inngå en strategisk allianse, kan vi gi deg råd om risiko og fordeler. I tillegg kan vi se sammen med deg hvilke former for samarbeid som er passende. Vil du vite mer om dette? Vær så snill kontakt selskapsrettsadvokatene på Law & More.

Ofte Stilte Spørsmål

Selskapsrett er et juridisk felt som omhandler juridiske enheters lov og er en del av nederlandsk privatrett. Selskapsrett er videre inndelt i juridisk personrett og selskapsrett. Selskapsrett er mye mer begrenset enn loven til juridiske personer og gjelder bare følgende juridiske former: private aksjeselskaper (BV) og allmennaksjeselskaper (NV). Lov om juridisk enhet gjelder alle juridiske former, inkludert en BV og en NV Law & Morebedriftsadvokater kan hjelpe deg med å velge riktig juridisk form. Law & More's bedriftsadvokater vil sammen med deg finne ut hvilken juridisk form som er best egnet for din bedrift. I tillegg, Law & More kan hjelpe deg med:

 • etablering av et selskap;
 • finansiering;
 • samarbeid mellom bedrifter;
 • fusjoner og oppkjøp;
 • forhandle og saksøke i tvister mellom aksjonærer og/eller partnere;
 • utforming og vurdering av kontrakter og generelle vilkår.

Er du en gründer som står overfor et juridisk problem, og vil du se det løst? Da er det lurt å engasjere en selskapsadvokat. Ethvert juridisk problem kan ha stor økonomisk, materiell eller immateriell innvirkning på din bedrift. På Law & More, vi forstår at ethvert juridisk spørsmål er ett for mye. Det er hvorfor Law & More tilbyr deg, i tillegg til omfattende og spesifikk juridisk kunnskap, en rask service og en personlig tilnærming. For eksempel er våre advokater eksperter innen selskapsrett. Og når det gjelder selskaper, Law & More representerer gründere i forskjellige sektorer, for eksempel industri, transport, landbruk, helse og detaljhandel.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven? Vær så snill og kontakt Law & More, våre advokater hjelper deg gjerne. Du kan bestille time:

Innenfor aksjeselskapet (BV) og aksjeselskapene (NV) ligger den høyeste makten hos aksjonærene (AvA) i selskapet. Dette betyr at de viktige avgjørelsene, i det minste i selskapet, vanligvis tas av aksjonærene (AvA). Som gründer kan du ikke bruke tvister mellom aksjonærene i selskapet ditt. Vi forstår at kl Law & More. Derfor forklarer vi kort en rekke måter å håndtere og løse tvister på aksjonærer:

• Mekling. Å gå inn i en diskusjon med aksjonærene i selskapet ditt er vanligvis det første trinnet. Kanskje en meningsforskjell mellom aksjonærene kan løses på en enkel måte, slik at du raskt kan gjenoppta normal virksomhet i din bedrift. Dette er selvfølgelig også mulig under veiledning av en uavhengig og upartisk mekler. Mekling er ofte raskere og billigere enn å starte et søksmål. Du kan også finne mer informasjon om mekling på vår side: https://lawandmore.eu/mediation/

• Juridisk tvisteløsning. Det er mulig at selskapets vedtekter eller aksjonæravtalen som sådan allerede sørger for et forlik i tilfelle aksjonærtvister. I så fall er det lurt å iverksette en slik tvisteløsningsprosedyre. Hvis vedtektene eller aksjeeieravtalen ikke inneholder en tvisteløsning, kan du fortsatt følge den lovbestemte tvisteløsningsordningen. Her skilles det mellom muligheten for utvisning eller frakobling. For begge alternativene må du overbevise dommeren med bevis på behovet for utvisning eller frakobling. Vil du vite hva disse alternativene betyr, og om du kan bruke dem i ditt tilfelle? Vær så snill og kontakt Law & More. Våre advokater gir deg gjerne råd.

• Undersøkelsesprosedyre. Formålet med denne prosedyren, som følges i Enterprise Chamber på Amsterdam Lagmannsretten skal gjenopprette gode relasjoner innad i selskapet, også mellom aksjonærene. Foretaksseksjonen kan bli anmodet om å undersøke selskapet og begjære et strakstiltak, for eksempel (midlertidig) stans av vedtak. Etterforskningen og dens utfall er registrert i en rapport. Dersom det blir konstatert at det har vært vanstyre, vil Foretaksseksjonen ha vidtrekkende fullmakter, slik at man i så fall til og med kan begjære oppløsning av selskapet.

Vil du vite den beste måten å løse en aksjonærkonflikt i din bedrift? Ta kontakt med advokatene til Law & More. Våre advokater gir deg gjerne råd og om nødvendig også veileder virksomheten din gjennom en meklingsprosess.

Er du en gründer eller en privatperson som står overfor et juridisk problem og ønsker å se at det blir løst? Da er det lurt å tilkalle advokat. Tross alt, enten du er en gründer eller en person, kan ethvert juridisk spørsmål ha stor økonomisk, materiell eller immateriell innvirkning på virksomheten din eller livet ditt. På Law & More, vi forstår at alle juridiske spørsmål er for mange. Derfor, i motsetning til de fleste advokatfirmaer, Law & More tilbyr deg noe ekstra. Mens de fleste advokatfirmaer bare har kunnskap om en begrenset del av loven vår og rutinemessig utfører arbeid, Law & More tilbyr deg, i tillegg til omfattende og spesifikk juridisk kunnskap, rask service og en personlig tilnærming. For eksempel er advokatene våre eksperter innen familierett, arbeidsrett, selskapsrett, immateriell rett, eiendomsrett og overholdelse. Og når det gjelder bedrifter, Law & More handler for gründere innen ulike bransjer, transport, landbruk, helsetjenester og detaljhandel.

Vil du vite hva Law & More som advokatfirma i Eindhoven kan gjøre for deg? Ta så kontakt Law & More, våre advokater hjelper deg gjerne. Du kan gjøre en avtale

• over telefon: + 31403690680 or + 31203697121
• via epost: info@lawandmore.nl
• via siden til Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More