Aylin Selamet

Aylin Selamet

drevet - løsningsfokusert - ansvarsfølelse

Aylin Selamet er en drevet person med høy ansvarsfølelse. Hun tåler ikke uberettigede situasjoner, og av den grunn er hun ekstremt drevet til å hjelpe klienter. Aylin er også ambisiøs. Det er hennes mål å hjelpe klienten på best mulig måte, uten å miste klientens interesser av syne. Dessuten er hun involvert og vennlig. Hun føler det er viktig å ivareta kundenes interesser ved å bruke en personlig tilnærming slik at kundene ikke føler seg som et "tall".

Innen Law & More, Aylin arbeider hovedsakelig innen person- og familierett, arbeidsrett og migrasjonsrett.

På fritiden liker Aylin å shoppe og gjennomføre byturer. Hun liker også å tilbringe tid med familie og venner og liker å gå ut på middag.

Hva kundene sier om oss

Juridisk fornøyd med tjenestene som tilbys

Situasjonen min ble løst på en måte der jeg bare kan si at resultatet er som jeg ønsket det skulle være. Jeg ble hjulpet til min tilfredshet og måten Aylin opptrådte på kan beskrives som nøyaktig, transparent og besluttsom.

10
Arsalan
Mierlo

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advokat

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.