Et tverrfaglig nederlandsk advokatfirma

Law & More er et dynamisk multidisiplinært nederlandsk advokatfirma og skatterådgivning som spesialiserer seg på nederlandsk selskaps-, handels- og skatterett og er basert i Amsterdam og Eindhoven Science Park - den nederlandske "Silicon Valley" i Nederland.

Med sin nederlandske selskap og skattemessige bakgrunn, Law & More kombinerer kunnskapen til et stort bedrifts- og skatterådgivningsfirma med oppmerksomhet på detaljer og tilpasset service du forventer av et butikkfirma. Vi er virkelig internasjonale når det gjelder omfanget og arten av våre tjenester, og vi jobber for en rekke sofistikerte nederlandske og internasjonale kunder, fra selskaper og institusjoner til enkeltpersoner.

Law & More har til disposisjon et dedikert team av flerspråklige advokater og skatterådgivere med inngående kunnskap innen felt av nederlandsk kontraktsrett, nederlandsk selskapsrett, nederlandsk skatterett, nederlandsk arbeidsrett og internasjonal eiendomsrett. Selskapet spesialiserer seg også i skatteeffektiv strukturering av eiendeler og aktiviteter, nederlandsk energilov, nederlandsk finanslov og eiendomstransaksjoner.

Enten du er et multinasjonalt selskap, en SMB, en fremvoksende virksomhet eller en privatperson, vil du oppdage at tilnærmingen vår forblir den samme: total forpliktelse til å være tilgjengelig og lydhør overfor dine behov til enhver tid. Vi tilbyr mer enn bare teknisk juridisk dyktighet - vi leverer sofistikerte, tverrfaglige løsninger med en personlig service og tilnærming.

Law & More tilbyr også juridisk tvisteløsning og søksmålstjenester til selskaper og enkeltpersoner. Den gjennomfører velbalanserte vurderinger av mulighetene og risikoene i forkant av alle juridiske prosedyrer. Det hjelper klienter fra de tidlige stadiene helt til sluttfasen av rettsforhandlingene, og baserer arbeidet med en gjennomtenkt, avansert strategi. Selskapet fungerer også som en intern advokat for forskjellige nederlandske og internasjonale selskaper.

På toppen av dette har firmaet ekspertise i å gjennomføre komplekse forhandlings- og meklingsprosedyrer i Nederland. Sist, men ikke minst, tilbyr vi våre kunder opplæringskurs, skreddersydd for å tilpasse deres ansattes behov, på en rekke juridiske emner, som er av betydning for det aktuelle selskapet.

Du er velkommen til å ta en titt på hjemmesiden vår, hvor du finner mer informasjon om Law & More. Hvis du ønsker å diskutere en spesifikk juridisk sak, eller hvis du har et spørsmål om våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt.

Vårt firma er medlem av LCS-nettverket av advokater med base i Haag, Brussel og Valencia.

Hva kundene sier om oss

Veldig kundevennlig service og perfekt veiledning!

Mr. Meevis har bistått meg i en arbeidsrettssak. Dette gjorde han, sammen med sin assistent Yara, med stor profesjonalitet og integritet. I tillegg til sine egenskaper som profesjonell advokat, forble han til enhver tid likestilt, et menneske med en sjel, som ga en varm og trygg følelse. Jeg gikk inn på kontoret hans med hendene i håret, Mr. Meevis ga meg umiddelbart følelsen av at jeg kunne slippe håret mitt og han ville ta over fra det øyeblikket av, ordene hans ble til handling og løftene hans ble holdt. Det jeg liker best er den direkte kontakten, uansett dag/tid så var han der når jeg trengte han! En topper! Takk Tom!

Nora

Eindhoven

10

Utmerket

Aylin er en av de beste skilsmisseadvokatene som alltid er tilgjengelig og gir svar med detaljer. Selv om vi måtte styre prosessen vår fra forskjellige land, møtte vi ingen vanskeligheter. Hun administrerte prosessen vår veldig raskt og smidig.

Ezgi Balik

Harlem

10

Bra jobbet Aylin

Veldig profesjonell og alltid effektiv på kommunikasjon. Bra gjort!

Martin

Lelystad

10

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

mike

Hoogeloon

10

Flott resultat og hyggelig samarbeid

Jeg presenterte min sak til LAW and More og ble hjulpet raskt, vennlig og fremfor alt effektivt. Jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Sabine

Eindhoven

10

Veldig god håndtering av min sak

Jeg vil takke Aylin veldig for innsatsen. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Kunden er alltid sentral hos henne og vi har blitt veldig godt hjulpet. Kunnskapsrik og meget god kommunikasjon. Anbefaler virkelig dette kontoret!

Sahin kara

Veldhoven

10

Juridisk fornøyd med tjenestene som tilbys

Situasjonen min ble løst på en måte der jeg bare kan si at resultatet er som jeg ønsket det skulle være. Jeg ble hjulpet til min tilfredshet og måten Aylin opptrådte på kan beskrives som nøyaktig, transparent og besluttsom.

Arsalan

Mierlo

10

Alt godt tilrettelagt

Fra starten hadde vi et godt klikk med advokaten, hun hjalp oss med å gå riktig vei og fjernet mulige usikkerhetsmomenter. Hun var tydelig og en folkelig person som vi opplevde som veldig hyggelig. Hun gjorde informasjonen klar og gjennom henne visste vi nøyaktig hva vi skulle gjøre og hva vi kunne forvente. En veldig hyggelig opplevelse med Law and more, men spesielt med advokaten vi hadde kontakt med.

Vera

Helmond

10

Veldig kunnskapsrike og vennlige mennesker

Veldig god og profesjonell (juridisk) service. Kommunikasjon og samarbeid er veldig godt og raskt. Ik ben geholpen dør dhr. Tom Meevis en mw. Aylin Selamet. Kort sagt, jeg hadde god erfaring med dette kontoret.

Mehmet

Eindhoven

10

Flott

Veldig vennlige mennesker og veldig god service ... kan ikke si noe annet som er super hjulpet. Skulle det skje vil jeg definitivt komme tilbake.

Jacky

Bree

10

"Law & More holder på og holder den andre siden under press ”

vår filosofi

Vår tverrfaglige tilnærming til de nederlandske advokat-, advokat- og skatterådgivningstjenestene er juridiske, kommersielle og praktiske. Vi trenger alltid først inn i kjernen i kundenes virksomhet og behov. Ved å forutse deres krav er våre advokater i stand til å tilby profesjonelle tjenester på høyeste kvalitetsnivå.

Vårt omdømme er bygd på en dyp forpliktelse til å imøtekomme og oppfylle de individuelle kravene til hver av våre kunder, uavhengig av om de er multinasjonale selskaper, nederlandske virksomheter, utvider innovative bedrifter eller privatpersoner. Vi streber etter å hjelpe våre kunder på den mest effektive måten å nå sine mål, mens vi tar hensyn til det ofte komplekse internasjonale miljøet de driver og utvikler sin virksomhet.

Kundene våre er i sentrum for alt vi gjør. Law & More er derfor fullstendig opptatt av dyktighet som et fundament som vi permanent utvikler vår profesjonelle troverdighet og integritet. Fra starten av har vi vært opptatt av å tiltrekke oss talentfulle og dedikerte advokater og skatterådgivere som leverer de beste resultatene for våre kunder, hvis tilfredshet er i forkant av hvem vi er og hva vi gjør.

vår filosofi

Historisk sett har Nederland alltid vært en meget attraktiv jurisdiksjon for å strukturere EUs og verdensomspennende aktiviteter fra, å investere, utvikle og drive forretning. Nederland trekker kontinuerlig et stort antall teknologiske og sofistikerte multinasjonale selskaper så vel som ”verdens borgere”.

Vår Bedriftskunde praksis fokuserer på et bredt spekter av internasjonalt aktive selskaper som offentlige og private selskaper innarbeidet både i Nederland og over landegrensene.

De Private kunder praksis av Law & More fokuserer på hjelp fra enkeltpersoner og internasjonale familier, som strukturerer deres forretningsaktiviteter gjennom den nederlandske jurisdiksjonen. Våre internasjonale kunder kommer fra forskjellige land og bakgrunn. De er vellykkede gründere, høyt kvalifiserte expats og andre personligheter med interesser og eiendeler i forskjellige jurisdiksjoner.

Våre bedrifts- og privatkunder får alltid en like høy kvalitet av skreddersydde, dedikerte og konfidensielle juridiske tjenester, spesielt designet for å imøtekomme deres spesielle krav og behov.

Administrerende partner / advokat

Partner / Advokat

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.