SER DU ETTER
EN LOVFIRM I NEDERLAND?

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Vi er vant til å jobbe for lokale og internasjonale kunder.

Krysset av Høyt servicenivå for hver klient, enkeltpersoner så vel som selskaper eller institutter.

Krysset av Vi er tilgjengelige. Også i dag.

Advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam - Law & More

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag
fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Advokatene våre lytter til saken din og kommer opp
med en passende handlingsplan

Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av våre kunder
anbefaler oss og at vi i gjennomsnitt er rangert med en 9.4

Office Law & More BildeHvem er advokatene på Law & More?

Vi er et dynamisk nederlandsk advokatfirma med internasjonal karakter, spesialisert på forskjellige områder av nederlandsk rett. Vi snakker nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, tyrkisk, russisk og ukrainsk. Vårt firma tilbyr tjenester innen et stort antall rettsområder for selskaper, myndigheter, institusjoner og enkeltpersoner. Våre kunder kommer fra Nederland og utlandet. Vi er kjent for vår engasjerte, tilgjengelige, drevne, uten tull tilnærming.

Du kan ta kontakt med Law & More for praktisk talt alle saker du trenger advokat eller juridisk rådgiver for.

• Dine interesser er alltid avgjørende for oss;
• Vi er direkte tilgjengelige;
• Avtaler kan gjøres via telefon (+ 31403690680 or + 31203697121), e-post (info@lawandmore.nl) eller via vårt online verktøy lawyerappointment.nl;
• Vi tar fornuftige priser og jobber gjennomsiktig;
• Vi har kontorer i Eindhoven og Amsterdam.

Er ikke ditt spesifikke spørsmål eller situasjon på vår hjemmeside? Ikke nøl med å kontakte oss. Sannsynligvis kan vi hjelpe deg også.

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advokat

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

Hva kundene sier om oss

Juridisk fornøyd med tjenestene som tilbys

Situasjonen min ble løst på en måte der jeg bare kan si at resultatet er som jeg ønsket det skulle være. Jeg ble hjulpet til min tilfredshet og måten Aylin opptrådte på kan beskrives som nøyaktig, transparent og besluttsom.

10
Arsalan
Mierlo

Arbeidsmåten til advokatene våre

1. Bekjentskap

Nysgjerrig på din stilling i en juridisk sak og hva Law & More kan gjøre for deg? Vær så snill og kontakt Law & More. Du kan bli kjent med og sende inn spørsmålet ditt til advokatene våre via telefon eller e-post. Hvis ønskelig, vil de planlegge en avtale for deg på Law & More kontor.

2. Diskuterer saken
Under avtalen på Law & office vil vi bli kjent med deg videre og diskutere bakgrunnen for og de mulige løsningene i din juridiske sak. Advokatene til Law & More vil også indikere hva de kan gjøre for deg konkret og hva dine neste trinn kan være.

3. Trinnvis plan
Når du instruerer Law & More for å representere dine interesser, vil advokatene våre utarbeide en kontrakt for tjenester. Denne kontrakten beskriver ordningene de tidligere har diskutert med deg. Saken din blir vanligvis utført av advokaten du har vært i kontakt med.

4. Håndtering av saken
Måten håndteres på din sak avhenger av ditt juridiske spørsmål, som kan forholde seg til for eksempel å utarbeide et råd, vurdere en kontrakt eller gjennomføre rettslige prosedyrer. På Law & More vi forstår at hver klient og hans eller hennes situasjon er annerledes. Derfor bruker vi en personlig tilnærming. Advokatene våre prøver alltid å raskt løse ethvert juridisk problem.

Ofte Stilte Spørsmål

Kostnadene for en advokat avhenger av typen oppdrag og varigheten.

Kostnadene for våre juridiske tjenester er vanligvis basert på timepris og belastes med jevne mellomrom. Noen ganger kan det imidlertid gjøres en ordning med fast pris. Law & More er forberedt på å gi et estimat eller kostnadsoppgave knyttet til oppdraget på forhånd. Etterpå vil du alltid motta en klar spesifikasjon av antall brukte timer og utført arbeid.

Law & More gjelder følgende timepriser:

Advokat € 195 - € 225

Partner € 250 - € 275

Alle priser er eksklusiv 21% moms Satsene kan revideres årlig.

Law & More er ikke tilknyttet nederlandsk rettshjelpsnemnd og tilbyr ikke tjenester på grunnlag av et "tillegg". Hvis du ønsker å kvalifisere for subsidiert juridisk bistand, anbefales det at du kontakter et annet advokatfirma.

Uansett hva det juridiske problemet er, har advokatene på Law & More kan veilede og hjelpe deg fra begynnelsen til slutten av enhver juridisk sak, basert på en gjennomtenkt, banebrytende strategi. Enten å utarbeide og gjennomgå juridiske dokumenter eller gi juridisk rådgivning i ditt tilfelle, Law & More er der for deg! Advokatfirmaet vårt tilbyr også juridiske tvisteløsninger og rettssaker til både bedrifter og enkeltpersoner, og gjennomfører balanserte muligheter og risikovurderinger før alle rettssaker. Dessuten, Law & More tilbyr deg ikke bare juridiske tjenester som rådgiver og rettssaker, men er også tilgjengelig for deg som sparringpartner.

Advokatene på Law & More anvende en tydelig strategi som består av fire trinn: å bli kjent, diskutere saken sammen, implementere trinnvis plan og håndtere saken.

Advokatene våre er vant til å jobbe raskt, så du trenger aldri å vente lenge på svar på e-posten din eller på at en av våre ansatte skal komme på telefon. Hastighet og kompetanse er av største betydning for oss, så du kan stole på rask og fokusert kommunikasjon og håndtering av ditt juridiske spørsmål.

De Law & More team jobber på en praktisk og personlig måte for både internasjonale og nasjonale bedrifter og enkeltpersoner. Våre kontorer i Eindhoven og Amsterdam har lange åpningstider og vi har åpent på kveldene og i helgene: mandag til fredag ​​fra 8 til 10 og på lørdag og søndag fra 9 til 5

Er du en gründer eller en privatperson som står overfor et juridisk problem og ønsker å se at det blir løst? Da er det lurt å tilkalle advokat. Tross alt, enten du er en gründer eller en person, kan ethvert juridisk spørsmål ha stor økonomisk, materiell eller immateriell innvirkning på virksomheten din eller livet ditt. På Law & More, vi forstår at alle juridiske spørsmål er for mange. Derfor, i motsetning til de fleste advokatfirmaer, Law & More tilbyr deg noe ekstra. Mens de fleste advokatfirmaer bare har kunnskap om en begrenset del av loven vår og rutinemessig utfører arbeid, Law & More tilbyr deg, i tillegg til omfattende og spesifikk juridisk kunnskap, rask service og en personlig tilnærming. For eksempel er advokatene våre eksperter innen familierett, arbeidsrett, selskapsrett, immateriell rett, eiendomsrett og overholdelse. Og når det gjelder bedrifter, Law & More handler for gründere innen ulike bransjer, transport, landbruk, helsetjenester og detaljhandel.

Vil du vite hva Law & More som advokatfirma i Eindhoven kan gjøre for deg? Ta så kontakt Law & More, våre advokater hjelper deg gjerne. Du kan gjøre en avtale

• over telefon: + 31403690680 or + 31203697121
• via epost: info@lawandmore.nl
• via siden til Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Hvilken advokat du trenger, avhenger vanligvis av arten av ditt juridiske spørsmål. Har du for eksempel spørsmål om firmaet ditt? Da trenger du en advokat som er spesialisert i selskapsrett. Har ditt juridiske spørsmål et internasjonalt preg? Da har du det bedre med en advokat som spesialiserer seg i folkerett. Det skal også bemerkes at de fleste juridiske spørsmål knytter seg til mer enn ett rettsområde, slik at det er viktig å engasjere en advokat som har kunnskap om hvert av de involverte rettsområdene.

Law & More er et advokatfirma aktivt innen virksomhetsrett, immateriell rett og teknologi, samt arbeidsrett, familierett, innvandringsrett og eiendomsrett. I tillegg til vår omfattende kunnskap om nederlandsk (prosess) lov, Law & More er også internasjonalt i omfang og art av tjenestene. For å gi våre kunder best mulig service, har vi et dedikert team med flerspråklige advokater og jurister som snakker engelsk, tysk, fransk, spansk, tyrkisk, russisk og ukrainsk.

Leter du etter et annet rettsområde? Så ta en titt på ekspertisesiden vår som viser alle våre rettsområder. Våre advokater er eksperter på alle nevnte områder og hjelper deg gjerne på alle områder.

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.